Светослав Илчовски не крие, че още на 20 години става милионер

...
Светослав Илчовски не крие, че още на 20 години става милионер
Коментари Харесай

Милионер нападна Борисов! Тежко обвинение

Светослав Илчовски не крие, че още на 20 години става милионер от производството на зърно.

Притежава 130 хиляди декара земя в България и към 90 хиляди декара в Румъния. " Директните заплащания са лимитирани за земеделците, само че на нас ни заплащат " зелени заплащания “ - за съблюдаване на зелени индустриални практики, да пазим почвата и да облагородяваме земята “, изясни пред bTV Илчовски, който е измежду най-големите производители в страната.Според него изявлението на премиера Денков за " договарянията с терористи “ е неуместно.
-->
" Слънчогледът не е борсова просвета. Той е с манипулирана стойност. Дава се, че има свръхпроизводство на слънчоглед, а то няма. Нито украинският слънчоглед въздейства на цената, нито нашият. Знам, че този слънчоглед го няма. Докладът на Министерството на земеделието на Съединени американски щати е манипулиран. Този слънчоглед “, уточни той.

" Украинското зърно няма да повлияе на цените. Цената в комерсиалната мрежа на олиото сега е манипулирана. Трябва да е към 2 лв., а тя е повече. Аз няма да вземам участие в протестите. През последните 3 години се сътвори огромен балон. Фермерите не бяха готови за мениджърите, които продадоха скъпи трактори, за семената, които порастват без влага “, добави Илчовски.

" Бившият сегашен министър председател ги подведе. Контролира се всичко. Не е спирал контролът – продавайте на ниска цена, тъй като идва евтиното от Украйна - това е замисълът. Те би трябвало да продават под себестойност и са на загуби. Те са на големи загуби поради скъпата себестойност на декар. Цената не е международна. Слънчогледът не е на борса. Няма такава на света. Определя се, че цената ще е такава и край “, добави производителят.

" Бойко Борисов ги подхлъзна да приказват нелепости “, уточни той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР